Surt el segon avançament del nou disc de Ginestà

7 octubre, 2021

El divendres, dia 15, es publica “L’últim ball”, anirà acompanyat d’un nou videoclip.

Després de commoure’ns amb la història d’amor de “L’Eva i la Jana”, la banda, encapçalada pels germans Júlia i Pau Serrasolsas, ens sorprèn aquesta vegada endinsant-se en el distanciament forçós d’una història d’amor.

El videoclip està protagonitzat per la Laia Manzanares, una de les actrius amb més renom de la seva generació, i els propis Ginestà, que representen uns exploradors àrtics. Dirigit novament per l’Adrián Martos, profunditza en la història de la cançó i representa visualment el distanciament i el dol, en aquest cas entre la protagonista i Ginestà.

Amb aquests dos avançaments la banda es reafirma en la sonoritat d’aquest nou disc, amb una producció a càrrec del Cesc Valverde (Xicu), que segueix endinsant-se en loops electrònics i sintetitzadors sense deixar enrere l’atmosfera poètica i tendra que ja és habitual.

El disc que es publicarà el 4 de febrer del 2022 i que presentaran a la Sala Apolo de Barcelona el 31 de març, dins del marc del Cruïlla de Primavera, ha estat enregistrat a la Royuela Studio amb en Xavier Clop i Quique. La mescla i masterització s’ha fet a Grabaciones Silvestres amb en Marc Parrot.
Comments are closed.

Back to Top ↑