Surt el vol. 2 dels Fescat Goes Punk, “Rosegant mites”

27 abril, 2021

Aquest divendres, dia 30, a totes les botigues i plataformes digitals. A OnaCat.Ràdio ja pots escoltar “La vida és bonica”.

Fescat Goes Punk, el primer grup de covers punk-rock de l’escena catalana pensat única i exclusivament per a versionar, alterar i pervertir els grans èxits més nostrats: dels més actuals als més clàssics.  Amb la influència directa de “Me first and the gimme gimmes” o els recopilatoris “Punk’o’rama” i “Pop goes punk”, Fescat dóna, al fan del rock en català, aquella punta de diversitat i alteració que sempre havia anhelat. I satisfà, així, aquella part marginada del seu jo interior que li reclamava alguna cosa més que la versió original.

Després del seu primer recopilatori, “Vol.1 Sardana Circlepit”, on esgarrapaven els èxits més actuals, arriba ara “Vol. 2 Rosegant mites”. Rosegant mites? Doncs això; Mossegant amb el seu estil incisiu, els Fescat proposen una passejada pels noranta i principis dels dos mil. Una tombarella a aquelles cançons que sonaven al radiocasset o al toca discs de l’habitació. Covers dels temes que tots ens sabem de memòria a un estil que fa que tot sigui més bonic i enèrgic.
Comments are closed.

Back to Top ↑