Suu i Carlos Sadness presenten “Barcelona tropical”

14 maig, 2021

La col.laboració entre els dos barcelonins continua donant fruits, ara per primera vegada canten en català.

Després de l’exitosa producció del disc de la Suu Ventura, amb hits com “Eres un temazo” o “Tant de bo” que sumen milions de reproduccions, els dos cantants i compositors barcelonins publiquen una cançó pop delicada i preciosista escrita a quatre mans titulada “Barcelona tropical”.

En aquest nou llançament, on Carlos Sadness canta per primera vegada en català, la parell artística volen mostrar una Barcelona tropical que apareix quan se la sap mirar. “Saps la típica persona que sense pretendre-ho et fa veure el món de manera diferent?”, comenten. “Doncs aquesta cançó parla d’algú que et regala una nova mirada que et permet redescobrir zones de Barcelona per les que hem passejat mil vegades que, de sobte esdevenen molt més tropicals del què pensàvem”. La cançó ve acompanyada d´un clip que mostra aquesta Barcelona oberta, lluminosa i tropical.

En aquesta nova producció s’hi troba la personalitat de tots dos artistes. Sadness en el component tropical i Suu en el seu arrelament barceloní. “Barcelona tropical”, doncs, és el mateix que dir “Suu i Carlos Sadness”.
Comments are closed.

Back to Top ↑