Notícies Foto: Marta MasFoto: Marta Mas

Suu i Carlos Sadness tornen a trobar-se a “Postal barata”

29 juny, 2023

La cantant barcelonina publica després de més d’un any de silenci.

La cantant barcelonina Suu i el cantant i productor Carlos Sadness tornen a treballar junts a “Postal barata”, una cançó pop en majúscules que troba la frescor i la sinceritat habituals en aquest parell, que ja s’ha pogut escoltar en el disc “Ventura” (2020) i en cançons posteriors com “Barcelona tropical”. Composada a mitges i produïda per Carlos Sadness, la cançó és una crítica a la imatge idíl·lica estiuenca a la postal forçada i artificial, que moltes vegades no té res a veure amb el món real. “Postal barata” banalitza aquest tipus de comportaments que prioritzen els likes en contraposició a fets més irrellevants, però de ben segur més importants i menys superficials.

“Postal barata” pretén recordar a la seva audiència, la importància de saber amb qui i què compartim en aquests moments de felicitat estival. Al final això és tot el que es necessita per sentir-se plenament feliç dins la “postal” que recull l’essència del que es viu.

Un any després de la sortida de “Karaoke”, el seu tercer disc, i de la gira que l’ha acabat portant a visitar les principals ciutats i festivals d’arreu de l’estat, arriba aquest nou single que a més a més ha comptat amb la mescla de Tomás Pérez (Funambulista, Lalaloveyou…) i les guitarres de Jordi Bastida, que acompanya a Carlos Sadness a les seves gires internacionals.
Comments are closed.

Back to Top ↑