Notícies Foto: Festival Jardins TerramarFoto: Festival Jardins Terramar

Suu i Els Amics de les Arts inaguren la 6a edició del Festival Jardins Terramar de Sitges

21 juliol, 2023

Els Blaumut amb la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona (JOSB), actuaran el 6 d’agost.

L’organització enllesteix els últims detalls per donar el tret de sortida a la sisena edició del Festival Jardins Terramar de Sitges, el pròxim divendres 28 de juliol, amb el doble concert inaugural que protagonitzaran d’una banda Suu, i de l’altra, Els Amics de les Arts. Blaumut i el seu “Blaumut 10” amb la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona (JOSB) actuaren el dia 6 d’agost. El Terramar arribarà fins el 8 d’agost.

Un any més, el festival aposta per recolzar projectes socials, col·laborant amb entitats i associacions locals.  En aquesta sisena edició, l’organització del festival donarà 0,50€ per entrada venuda que es destinaran al Centre de Distribució d’Aliments, gestionada per Càritas i Creu Roja, i que atén més de 500 famílies amb dificultats econòmiques que requereixen de l’ajut social per cobrir adequadament les seves necessitats d’alimentació. En la mateixa línia de col·laboració, el Terramar també ha arribat a acords amb altres ens locals, com l’associació Sitges Shopping en la promoció del comerç local; l’entitat Casino Prado Suburense en el recolzament del Festival Dona; amb l’associació sense ànim de lucre Colors Sitges Link, que aborda problemes de la comunitat LGTBIQ+; i amb la Fundació Ave Maria, que ofereix atenció especialitzada en persones adultes amb discapacitat intel·lectual.

La sostenibilitat és un tret diferencial d’un festival respectuós amb el medi ambient i les certificacions de turisme responsable, en un recinte que es té cura de la biodiversitat amb accions especials com la naturalització de les basses, i en el control de la fauna i flora dels jardins. En aquest sentit, les marques Yamaha i Nissan col·laboren mentre està en marxa el festival incorporant els seus vehicles elèctrics per a dur a terme una mobilitat respectuosa amb el medi ambient.
Comments are closed.

Back to Top ↑