Suu publica “Karaoke”, un nou disc per fer del drama una festa

1 abril, 2022

És el seu tercer disc d’estudi amb vuit talls que pretenen ser un espai de seguretat.

Suu és una de les cantants més estimades i seguides de l’estat. El seu carisma, la seva facilitat a l’hora de facturar hits empàtics, els seus concerts, la seva veu, la seva bonhomia han seduït públic, periodistes i programadors de concerts de diferents espais, estils musicals i territoris, com Mèxic o Argentina. Tothom estima la Suu. Com si no s’entén que amb tan sols quatre anys de carrera hagi col·laborat amb artistes indies com La La Love You, Carlos Sadness, Ginebras, Delafé o Dorian; amb rapers com Lildami, grups festius com La Fúmiga o amb clàssics com Sopa de Cabra? En total ja supera la trentena de colabos… i no n’hi ha cap que desentoni.

Després de dos discos d’estudi -“Natural”, 2018 i “Ventura”, 2020- la cantant barcelonina publica un esperadíssim tercer disc que cal afrontar amb la mateixa serenitat que ella ha entrat a l’estudi per enregistrar les noves vuit cançons. Suu s’ha sentit més lliure i segura que mai i com a creadora que sempre ha estat de les seves cançons, més que posar-se en mans d’un productor, ha preferit decidir ella mateixa com les volia vestir i encarregar directament el vestit a tres productors de categoria. Fins a tres productors de primera categoria s’han posat al seu servei per cosir les idees i l’estètica que buscava a cada cançó. Ni més ni menys que Tato Latorre, responsable de produccions d’Antonio Orozco, Efecto Pasillo o David Otero; Santos & Fluren de Blind Records, responsables del so de Love Of Lesbian, Izal o Sidonie i finalment, perseguint rodejar-se d’un equip emergent, Gerard Giner col·laborador habitual de Blind Records.

El resultat és “Karaoke”. L’espai on es canten cançons ràndom amb un sol objectiu: celebrar i desinhibir-se. Així són les vuit noves cançons. Són independents tot i conviure al mateix disc i busquen fer festa del drama. Busquen celebrar les reconciliacions, els enamoraments, les pèrdues, els enyors, els amors… al cap i a la fi, la vida. “Karaoke” és l’imaginari, l’espai de seguretat, on tothom pot proclamar que està a la merda amb acords majors, on es pot plorar mentre es balla, on es pot sentir sense sentir-se jutjat. No és exactament això un concert de la Suu?

La gira de “Karaoke” començarà a finals d’abril i ja compta amb més de vint dates confirmades per tot l’estat entre les que destaquen festivals com l’Strenes, el Mil·lenni, el Viñarock, el Canet Rock o el Sonorama.
Comments are closed.

Back to Top ↑