Swit Eme col.labora amb Flashy Ice Cream, en el nou senzill, “Cops”

1 febrer, 2022

Expressen situacions que han viscut en vers la seva vida al carrer.

Flashy Ice Cream, dels primers en començar a fer-se un nom fent trap en català, i amb una proposta que barreja el trap, dancehall i el rap amb un estil molt personal i fresc, ja ha enamorat a milers de joves catalans. El Pol Giancana i l’Sneaky Flex ja s’han convertit en referents de la música urbana a Catalunya i fins i tot han guanyat el Premi com a Millor Disc d’Urbana per la crítica dels Premis Enderrock 2020 amb el seu darrer àlbum “Don Gelato”.

Després d’una de les cançons de l’estiu, “Només tu”, va arribar “Brexit”, un tema que sap apropar-se a una sonoritat drill i a una lírica afilada i contundent, amb la col·laboració del Yung Mare de la P.A.W.N Gang i amb la producció del Koa de 31 FAM.

També van presentar “Xdona”, el primer avançament del seu tercer àlbum “Hangover”, que està a punt d’arribar. Una cançó que parla d’oblidar-se dels temes del dia a dia i de gaudir dels plaers que ens fan escapar de la rutina.

Ara, presenten un segon senzill de la mà del Swit Eme: “Cops”. És un dels temes més durs de l’àlbum, i els tres expressen situacions que han viscut en vers la seva vida al carrer, la repressió policial i la imatge pròpia en relació amb la música i a la vida. Un tema on es vol mostrar el sentiment d’empoderament que han hagut de treure els artistes en alguns moments de la seva vida on no tot era de colors. També, s’endinsen en vivències personals com les càrregues policials que han viscut en primera persona, però finalment, la cançó expressa el fet de gaudir dels èxits assolits i d’haver-ho fet amb pocs recursos, donant veu, així, a tota una generació de joves que s’enfronta cada dia a un futur incert i en constant canvi.
Comments are closed.

Back to Top ↑