Notícies Foto: Tomàs de los SantosFoto: Tomàs de los Santos

Teatre Micalet tanca temporada amb “La rosa als llavis 2.0”, un concert de Tomàs de los Santos

20 juny, 2022

El cantautor valencià portarà al directe el seu últim treball discogràfic, guanyador del premi Ovidi al millor disc de cançó d’autor 2021.

El Teatre Micalet de València conclou la temporada 2021-2022 amb l’actuació de Tomàs de los Santos que tindrà lloc el diumenge 26 de juny a les 20 h. En aquesta ocasió, el cantautor valencià portarà al directe “La rosa als llavis” (2021, Bureo), el seu tercer i últim treball discogràfic, que li va valdre el premi Ovidi 2021 al millor disc de cançó d’autor.

Aquest projecte, nascut de la col·laboració entre De los Santos i l’actriu i directora teatral Elsa Tronchoni, es tracta d’un recull de cançons i rapsòdies basades en el poema homònim de Joan Salvat Papasseit, un autor que De los Santos qualifica d’ “extraordinari i compromés amb la seua cultura”.

“La rosa als llavis” torna ara a la sala de Guillem de Castro amb una posada en escena “actualitzada” per la incorporació a la banda de Jesús Barranco i Bea Albert. “Les cançons han crescut molt. Veníem acompanyats del talent d’Isabella Làuzara a les cordes, però la incorporació de Jesús ha sigut molt important respecte de l’ordre i el criteri al disc i Bea ha obert una altra dimensió des de la percussió. Té una sensibilitat molt peculiar”, conclou Tomàs.
Comments are closed.

Back to Top ↑