Notícies Foto: Auditori GironaFoto: Auditori Girona

Presentació de la “Temporada Hivern-Primavera 2023” de l’Auditori de Girona

1 desembre, 2022

La Marfà – Centre de Creació Musical de Girona ofereix 31 activitats centrades en la formació i la divulgació, per potenciar la música com a disciplina artística.

L’Auditori de Girona presenta la programació de la nova temporada, de gener a juny del 2023, que comptarà amb 30 propostes d’estils diversos, entre grans noms internacionals, concerts únics a Catalunya, grans concerts de clàssica, i novetats d’artistes de l’escena catalana.

Pel que fa a l’escena catalana, la nova programació comptarà amb l’estrena a tot l’Estat espanyol del nou disc de Núria Graham, “Cyclamen”, un concert que obrirà la nova temporada (20 de gener). També hi presentarà el nou disc Ernest Crusats (La iaia), amb el treball que porta per títol “La font gelada”, en un concert coorganitzat amb el festival Neu! (27 de gener). Un altre artista que oferirà en primícia les seves noves cançons en solitari és el cofundador i un dels compositors de Txarango, Sergi Carbonell (18 de març). L’Auditori també comptarà amb l’actuació d’El Pony Pisador + convidat especial, un quintet que s’acosta a les músiques tradicionals amb un estil viu i desenfadat, i que ja té nombrosos seguidors arreu del país (7 de maig). Finalment, també es durà a terme la celebració del desè aniversari de Blaumut, amb un concert en format simfònic que aplegarà 50 músics a l’escenari (13 de maig).

En l’àmbit de la música clàssica, completen la programació l’ “Homenatge a la dona compositora catalana”, Bufa-Musa Mía”, amb el contratenor Vícor Jiménez Díaz i la pianista Marta Puig, a més d’una conferència prèvia amb tres figures molt representatives de la composició actual: Mariona Vila, Concepció Ramió i Carlota Baldris (10 de març). I els concerts de la Cobla Ciutat de Girona amb “Col·legues”. “Memorial Jesús Ventura i Barnet” (25 de febrer), i l’ “Adagio. Elogi de la lentitud” de l’Orquestra de Girona i la Camerata Eduard Toldrà de Vilanova (4 de juny).
Comments are closed.

Back to Top ↑