Tenda, grup revelació dels Premis Ovidi, presenta un avanç del seu nou treball

11 febrer, 2021

La jove banda de rock en valencià llança “Tard”, primera de les cançons del seu segon disc. Estan acompanyats per Carles Caselles de Smoking Souls.

Tenda no és un grup de rock fàcilment classificable o a què li vagi bé posar-se una etiqueta a l’ús. Potser perquè les cançons estan per sobre dels estils i, a el mateix temps, es deixen veure les influències atemporals de l’est grup format per quatre joves que no superen la vintena d’edat. La seva opció per cantar en valencià no és un posat ni una opció explícita, és el natural per a aquest grup d’artistes que tenen molt a dir tant en l’escena valenciana com en la de la resta de país.

Guanyadors dels Premis Ovidi 2020 en la categoria de grup revelació, Tenda compta ja amb un disc debut de nom homònim al mercat. Una col.lecció de cançons que neixen del rock i del pop i que conformen una sonoritat plena amb varietat de distorsions, melodies de guitarra elèctrica i ritmes, i que combinen amb una veu melòdica, clara i nítida. Les lletres traspuen un sentiment sincer i la força de la joventut, parlen de fets reals i imaginaris, d’aspectes íntims de la vida, de reflexions personals, de pors i esperances, de qüestions morals i filosòfiques, i molt més.

Tenda -Evarist Caselles (baix i cors), Martín Tarrasó (veu principal i guitarra), Guillem Magraner (bateria, cors i percussió) i Claudi Penalba (guitarra i veu) – presenta, en plataformes digitals i amb un videoclip, el primer dels avenços del que serà el seu nou disc, un segon treball que veurà la llum després de l’estiu. La cançó es diu “Tard” i en ella es fan acompanyar d’en Carles Caselles, vocalista de Smoking Souls.

“Tard parla de la infància, la llibertat de la innocència, i el record dels actes que ens fan ser el que som. Tot a través d’unes guitarres de sons potents, un baix i una bateria contundents que dirigeixen la progressió rítmica, i una veu melòdica que evoca sentiment durant tota la cançó. A més, la col.laboració de Carles Caselles remarca encara més l’originalitat i la força d’aquesta cançó. “
Comments are closed.

Back to Top ↑