Tenda presenta “Poble dorm”, single d’avançament del seu proper treball

16 setembre, 2021

La banda de rock valencià, grup revelació dels Premis Ovidi, continua presentant les cançons del seu imminent nou disc que veurà la llum el proper 29 d’octubre.

Tenda són un grup de 4 joves de 18 i 19 anys que es va formar arrel de l’amistat generada entre ells a les acampades dels festivals de música, a començaments de l’any 2017. La seva sonoritat, contundent i melodiosa, està feta amb dues guitarres elèctriques, baix elèctric, bateria, veu i cors. Les lletres són en valencià i traspuen sentiment. Amb tot plegat, entren de ple al panorama musical valencià i ja han sonat a escenaris com el Festival Feslloc, la plaça de Bous de València o l’edifici Veles e Vents.

“Poble dorm” parla de l’ascens al poder d’aquelles persones que es mostren com a paladins de la llibertat i les reivindicacions populars quan la realitat és que volen arribar a una situació de privilegi i comoditat purament egoista. El tema ensenya la seva ràbia a través d’una bateria i un baix que creen un ritme mogut sense parar i d’unes guitarres potents que deixen l’espai a una veu mordaç i plena d’ironia fins a l’última part, on el discurs canvia i la veu del grup pren el control.
Comments are closed.

Back to Top ↑