Notícies Foto: Natalia SushenkoFoto: Natalia Sushenko

Tercer disc de Zulabard, “Tot passa”

15 març, 2024

Aquest està escrit íntegrament en català.

Res hi ha més cert que tot passa. Les persones i els moments passen i no tornen, i tot plegat ens defineix i ens transforma. D’això tracta “Tot passa”, el nou disc de Zulabard, que aborda la fugacitat de la vida, entesa com un viatge d’anada, on l’únic que podem fer és intentar viure plenament l’instant present i valorar cada moment com una oportunitat única.

Les nou cançons que componen “Tot passa” ens parlen també dels canvis i de la imperiosa necessitat d’aprendre a acceptar-los i conviure amb ells. Cada melodia ens envolta amb una emoció i un missatge únics, i un cop escoltades totes, ens adonem que no podem retrocedir i reviure l’experiència tal com ho vam fer abans. Així com la vida mateixa, aquest viatge musical només és d’anada.

“Tot passa” és el tercer disc d’estudi de Zulabard i serà sens dubte un punt d’inflexió en la trajectòria de l’artista de Barcelona, ja que està escrit íntegrament en català. El disc es va començar a enregistrar durant el mes d’abril de 2021 a l’estudi del Panxii Badii de Banyoles i va finalitzar-se durant el mes d’abril i de maig de 2022 al centre de cultura i recerca contemporània In-Loft de Copons.

La proposta compta amb una nova producció artística i espectacle per portar aquestes cançons al directe. Els músics que acompanyaran en aquesta gira al Ruben Campo són l’Árni Guðjónsson al baix, l’Edu Martínez als teclats i el Pol Mitjans a la bateria. Entre tots ells han creat un univers fascinant i cuidat fins al més mínim detall on hi destaca per sobre de tot la veu, ja que és un disc cantat i interpretat molt suau, amb la sutilesa de qui canta al micròfon com qui suspira a cau d’orella.
Comments are closed.

Back to Top ↑