Notícies Foto: Satélite KFoto: Satélite K

Tercer disc d’Intana, “Planeta nou”

18 març, 2022

La proposta de construir un refugi davant la incertesa.

El tercer disc d’Intana, “Planeta nou”, és la composició d’una utopia en contraposició a una realitat distòpica. La construcció d’un refugi davant la incertesa i en un món en flames. 

A través d’una producció suggerent entre el pop i l’americana i amb lletres transparents en català, reflexionem sobre la necessitat de crear un aixopluc físic i mental enfront un horitzó incert marcat per l’emergència climàtica, les imposicions i les desigualtats socials, que tant determinen el nostre present i futur. Un imaginari que sorgeix a partir de referències com Walden, de Henry David Thoreau, les utopies i els futurismes dels anys 70 o l’experiment ecologista Biosphere 2.

Intana es va donar a conèixer amb un primer disc homònim a finals de 2017 i al març de 2019 arribava el seu segon àlbum: “A plan for us”. Després d’haver actuat a escenaris destacats com els del Primavera Sound, el Vida Festival, el Petit Palau de la Música, el Festival de Pedralbes, el Mercat de Música Viva de Vic, l’Aphonica, el Minipop o el MIL Lisboa, arriba la seva tercera creació: “Planeta nou”.
Comments are closed.

Back to Top ↑