Notícies Fotos Otger IbarsFotos Otger Ibars

The Penguins estrenen el senzill, “Petons i secrets”

3 febrer, 2022

Formarà part d’un futur EP titulat “4 notes d’amor[t]”.

Per què en l’amor i la mort concebem el final com un fracàs? On està escrit que l’èxit és la durada? Per què ens fixem més en allò que no viurem i no pas amb la riquesa del que hem viscut?

Aquestes són algunes de les preguntes que ens llencen a la cara la banda The Penguins en la publicació de la cançó “Petons i secrets”, senzill que formarà part d’un futur EP titulat “4 notes d’amor[t]” i que en l’apartat musical continua explorant la relació entre les illes de Jamaica i Gran Bretanya, línia engegada amb el seu anterior disc Herois de Cartró (Buenritmo, 2018).

“Petons i secrets” és una peça amb un clar tall de pop britànic, amb colpeig de tambors, pianos percussius i passatges orquestrals de trompetes que semblen petits homenatges a grups com Blur, Madness o The Beatles. Sempre acompanyat de lletres, que amb el català com a llengua vehicular, intenten escarbar en com construïm les relacions humanes sota la mirada d’un final inevitable, i quina petjada ens deixen aquestes un cop arribat aquest moment.
Comments are closed.

Back to Top ↑