Tona Gafarot presenta “Adela”, primer avançament del seu nou disc

11 desembre, 2020

“El foc, el caliu i la cendra” surt a la venda l’1 de gener. La seva presentació serà a la Sala La Planeta de Girona el proper 15 gener.

Adela ve a ser una nadala, però una nadala pop, molt allunyada -musicalment parlant- del concepte de nadala que tots tenim en ment. El que li atorga aquesta etiqueta és la lletra d’aquesta cançó, una lletra tendra, melancòlica, propera, sentida… i amb les festes de Nadal de rerefons de la història de l’Adela, una dona centenària que té molt clar quina és la verdadera riquesa en aquesta vida. Com a apunt anecdòtic, cal destacar que l’actriu del videoclip d’Adela és la Feliça, l’àvia de l’autora, que malauradament ja no es troba entre nosaltres però que el seu record roman molt viu -i reviu en cada visionat del videoclip. “Adela té molt clar el que té: és rica en il·lusions, tant o més dolces que els torrons”. “Adela sap bé que el Nadal no és or, ni encens ni mirra: és el somriure de l’infant”. Perquè el Nadal no és res material, sinó que és somriure, és gratitud, és compartir. I encara que aquest any no puguem compartir aquestes festes amb tots els qui voldríem, la història d’Adela va més enllà i ens parla de la felicitat i la gratitud més profundes, les que ens fan tenir ganes de viure malgrat totes les dificultats que ens puguem trobar al llarg de la vida.

“El foc, el caliu i la cendra” és un disc de tres parts. “Adela”, el seu primer single,  és un tema que pertany a la part més càlida i amorosa de l’àlbum, la del “caliu”. Escolta-la a la programació d’OnaCat.Ràdio. 
Comments are closed.

Back to Top ↑