Torna 78 RPM – Foment de la Música a les Biblioteques

21 febrer, 2022

Organitzat pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona. Enguany, amb artistes com David Carabén, Lalo López, Paula Grande o Gemma Humet.

Aquest mes de març, el projecte 78 RPM – Foment de la Música a les Biblioteques del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona torna a oferir una xarxa d’activitats per fomentar la música en aquests equipaments. Es tracta de sessions de discos, cicles de poesia i música o tallers sobre la gestió de la música en línia, entre d’altres, que tindran lloc a set biblioteques de les comarques gironines, entre el 2 i el 31 de març. Artistes com David Carabén, Lalo López, Paula Grande o Gemma Humet són alguns dels que hi participaran.

Per a aquest mes de març, s’han programat una vintena d’activitats a set biblioteques: Girona, Caldes de Malavella, Calonge, Ripoll, Blanes, La Bisbal d’Empordà i Figueres, que acolliran activitats formatives i divulgadores de petit format, dirigides a tot tipus de públic. Tres sessions al voltant d’un mateix fil conductor, que comptaran amb la participació d’artistes i/o conductors locals, en una aposta per consolidar la relació entre les biblioteques i les entitats culturals i municipals dels mateixos municipis.

Tota la programació la podeu trobar en aquest enllaç:

http://www.bibgirona.cat
Comments are closed.

Back to Top ↑