Torna el cicle de concerts en sales de l’ASACC

4 gener, 2021

A partir del pròxim 12 de febrer tindrem Curtcircuit, el circuit de sales de concerts impulsat per l’ASACC (l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya).

Aquest Curtcircuit portarà, de moment, prop de 20 concerts amb 16 artistes que actuaran a 9 sales de 7 localitats diferents d’arreu de Catalunya. Com a primera novetat d’aquesta temporada tenim l’extensió en el temps, ja que tindrà lloc entre els mesos de febrer i juny en diferents sales de Catalunya que formen part de l’ASACC. Curtcircuit és un projecte viu que es crea, construeix, defineix i amplia al llarg de l’any. A més, és un cicle tan eclèctic en la seva proposta artística com ho són les programacions de les pròpies sales. En aquesta edició tenim concerts de soul, folk, trap, pop, indie, etc.

El projecte continua recolzant l’escena local, que és el seu principal objectiu, generant activitat a les sales de concerts amb els aforaments tan reduïts per la Covid-19 (tot i que sobre el paper ara es permet un aforament màxim del 50% amb tot el públic assegut, les sales de concerts, que són espais majoritàriament calculats per estar drets, veuen reduïda la seva capacitat a poc més de 20% en col·locar el mobiliari per respectar la distància de seguretat). 

Tot i ser un projecte en constant construcció i confirmació de nous artistes i concerts, de moment fem un avançament de programació i confirmem que tindrem les actuacions de 31 FAM, Da Souza, Brass Against, Anna Andreu, Koers, Maria Jaume, Live, Meritxell Neddermann, Lavanda, entre d’altres…

Inaugurem Curtcircuit 2021 a terres lleidatanes amb el doble concert d’Anna Andreu i Daniel Lumbreras el 12 de febrer al Cafè del Teatre (Lleida). Seguidament tindrem el directe de Lavanda el dia 19 a La Nau (Barcelona) i el mateix dia Da Souza al Cafè del Teatre (Lleida); tanquem el mes de febrer amb el directe de 31 FAM a La Mirona de Girona el dia 27! 

Al març, de moment, tindrem en directe a Meritxell Neddermann el dia 5 a El Pumarejo a l’Hospitalet de Llobregat, el dia 19 a la Sala Zero (Tarragona) i el dia 27 al Cafè del Teatre de Lleida; a 31 FAM en concert a l’Stroika de Manresa el dia 5, a Ariana Abecasis a La Nau (Barcelona) el dia 12, el dia 20 concert de KOERS i el 26 de Maria Jaume, ambdós a l’Stroika de Manresa; KOERS repeteixen el dia 27 a la Sala Zero (Tarragona) i el mateix dia tenim a Lildami a El Clap de Mataró. 
Comments are closed.

Back to Top ↑