Notícies Foto: Música GlobalFoto: Música Global

Torna el Festival solidari Mússol

4 maig, 2022

Judit Neddermann, Santa Salut, Pau Lobo i Kelly Isaiah són els primers noms confirmats de la tercera edició.

El proper 10 d’octubre se celebrarà la tercera edició del Festival a la Sala Apolo de Barcelona. Judit Neddermann, Santa Salut i Pau Lobo són els primers noms confirmats d’un cartell conformat per artistes molt representatius de casa nostra. Tots ells seran presentats pel lleidatà Kelly Isaiah, vocalista i líder de la banda de reggae catalana Koers, que exercirà de presentador però també d’artista.

Una de les característiques del Festival és el seu format poc habitual. Acompanyats d’una magnífica backing band de músics (provinents de grans institucions com l’ESMUC o el Taller de Músics, entre d’altres) presents en tot el concert que s’aprenen tot el repertori a la perfecció emulant cada sonoritat del disc original, cada artista interpretarà tres temes dels més emblemàtics de la seva carrera.

Una vegada més, tots els beneficis aniran destinats al projecte ‘La Casa dels Xuklis’ de  l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) i “RockpelsXuklis, música pels joves amb càncer”, una de les campanyes que l’entitat ha creat per sensibilitzar sobre aquesta realitat.

 

 
Comments are closed.

Back to Top ↑