Torna el Fresc Festival de Sabadell

13 maig, 2021

Peyu, Alberto San Juan i Beth, entre d’altres, protagonitzaran una edició plantejada com un espai “de retrobada”.

Després de la suspensió de l’edició de l’any passat a causa del covid-19, el Fresc Festival torna aquest any amb una programació plena de grans noms de l’escena teatral i musical que actuaran a l’Amfiteatre de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, al Centre de la cocapital del Vallès Occidental, entre el 27 de juny i el 17 de juliol.

El Festival d’Estiu de Sabadell serà una de les primeres grans cites culturals que es recupera a la ciutat i la comarca arran de la millora de la situació pandèmica, motiu pel qual l’edició 2021 s’ha plantejat com un espai de retrobada entre els espectadors i els artistes. “Serà una edició amb molt valors afegit: un pas endavant cap a la normalitat social, una oportunitat per dinamitzar la cultura, per donar suport als creadors de proximitat i, naturalment, per contribuir a la recuperació de sectors com el comerç o la restauració locals”, explica Joan Carles Sunyer, director de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, impulsora i organitzadora del Fresc.

En aquest context, el Fresc s’obrirà, precisament, amb un homenatge als professionals essencials durant la pandèmia, que podran assistir gratuïtament a la inauguració oficial, protagonitzada per l’actor Peyu i el seu espectacle “El gallardo español”. El sistema per participar en aquesta funció, que es portarà a terme el diumenge 27 de juny, es donarà a conèixer els propers dies.

A més de Peyu (que farà una segona funció convencional del seu monòleg l’endemà de la inauguració, el 285 de juny), d’altres noms que passaran pel Fresc Festival seran Alberto San Juan (diumenge 4 de juliol) i Beth (dijous 1 de juliol), per exemple. La programació, que recuperarà alguns dels espectacles suspesos l’any passat, es presentarà en breu.
Comments are closed.

Back to Top ↑