Torna Empremtes amb Magalí Sare, Raquel Lúa i El Niño de la Hipoteca com a primers noms confirmats

30 setembre, 2022

Aquest cicle musical tindrà lloc des del 7 de gener al 25 de febrer en diferents sales de Barcelona: Sala Apolo, La (2) de l’Apolo, Laut, Luz de Gas i New Fizz.

El divendres, dia 20 de gener de 2023, a les 20h, a la Sala Apolo, El Niño de la Hipoteca, en exclusiva per Empremtes, presentarà oficialment no només el seu nou treball sinó el nou projecte amb la incorporació de Ferran Exceso (cantant del grup Exceso) com a segona veu. Amb aquesta acció, El Niño de la Hipoteca buscarà fer renéixer el rock d’autor que durant molts anys ha donat molt bons fruits al nostre país.

Així mateix, el 10 de febrer, a les 20h, de nou a la (2) de l’Apolo, la barcelonina veu emergent amb influències provinents del fado, el flamenc i la música d’autor, Raquel Lúa repassarà el seu segon i darrer treball  La Piel  amb aromes de folk i inspirades lletres sobre la vida, la sort, la mort i l’amor.

El 24 de febrer, a les 20h30′, Magalí Sare a la sala Luz de Gas amb el concert que tancarà aquest cicle.e. Magalí Sare portarà a la sala del Carrer Muntaner Esponja, el seu segon disc. En ell, la temàtica gira al voltant de la configuració́ de la pròpia personalitat posant l’èmfasi en les etapes de la vida que més van definint el nostre caràcter, la infantesa i l’adolescència, èpoques tendres, convulses i plenes de canvis.

 
Comments are closed.

Back to Top ↑