Notícies Foto: Festival AcústicaFoto: Festival Acústica

Torna l’Acústica de l’1 al 4 de setembre a Figueres

21 juny, 2022

S’obre fins el 5 de juliol una convocatòria per grups emergents de la ciutat perquè un total de tres formacions puguin actuar a l’Acústica 2022.

Aquest 2022 l’Acústica recupera la normalitat i torna a posar el comptador en marxa per organitzar la seva dinovena edició. El festival tornarà a celebrar-se al centre històric de Figueres, amb els tradicionals escenaris de la Rambla, la plaça Catalunya i la plaça de la Palmera. També torna la programació diürna dedicada als i les menudes de casa, l’Acustiqueta.

Durant dos anys, 2020 i 2021, degut a la pandèmia i a les corresponents restriccions, el certamenes va haver de re-pensar i transformar en Les Nits d’Acústica, un format que va obtenir un èxit aclaparador.

Com cada any, el vessant social de l’Acústica el protagonitza el Got Solidari. La iniciativa vol donar visibilitata un projecte social de la ciutata través del got oficial amb el que es pot consumir a les barres del festival. A més, una part de la recaptació del Got Solidari es destina a l’entitat social seleccionada a la convocatòria prèvia. Al 2021 es van lliurar 4.500 € a Càritas Figueres.

Finalment, els grups de música i artistes locals figuerencs poden optar a actuar a l’Acústica a través d’una convocatòria que s’obre avui mateix al web festivalacustica.cat. En total se seleccionaran tres artistes o grups de música que podran mostrar el seu talent durant el certamen.
Comments are closed.

Back to Top ↑