Tornen les jornades “Soc Autor” amb l’autoria en l’era digital

8 octubre, 2021

Tindren lloc del 19 d’octubre a l’11 de novembre a les Cases de la Música de L’Hospitalet de Llobregat, Terrassa i Manresa.

En les sessions informatives i formatives adreçades als autors i autores (compositors, lletristes, músics) hi participaran Alizzz, Maria Arnal, Lildami, Christina Rosenvinge, Guillermo Izquierdo (Angelus Apatrida), Óscar Araujo, Teresa Carbonell i Iván García-Pelayo.

“Soc Autor 2021” posa l’accent en l’autoria en l’era digital: conèixer el marc legal dels drets digitals, com treure rendiment de l’obra musical, descobrir quins són els mètodes, recursos, bancs de música i plataformes de difusió de la composició per a d’altres.  

“Soc Autor” s’emmarca en el conveni signat entre les Cases de la Música, la Societat General d’Autors i Editors i la Fundació SGAE, a través del Consell Territorial de la SGAE a Catalunya, per dotar d’eines formatives i assessorar en drets d’autor.  

Tindran lloc a les Cases de la Música de L’Hospitalet de Llobregat, Terrassa i Manresa, i també en línia. Totes les sessions són gratuïtes amb inscripció prèvia (tant per les sessions presencials com en línia).
Comments are closed.

Back to Top ↑