TRAM i L’Auditori de Barcelona s’uneixen per a la difusió de la cultura musical

17 maig, 2021

El Tramvia cedirà espais publicitaris a L’Auditori de Barcelona per donar a conèixer la programació de la temporada 2021-2022.

TRAM i L’Auditori de Barcelona han signat un conveni de col.laboració d’un any de durada per treballar conjuntament en l’impuls de la cultura i els espectacles musicals en la recuperació de la normalitat, després de les restriccions durant la pandèmia de Covid-19.

El Tramvia es compromet a cedir espais publicitaris per tal de difondre les funcions emmarcades dins de la temporada 2021-2022, a més d’altres espais gratuïts als diferents canals de comunicació digitals i la possibilitat de fer campanyes conjuntes per a les funcions de més impacte. Així, L’Auditori garanteix la reserva d’entrades de diferents espectacles per a les persones usuàries de TRAM i el seu equip, que es posaran a disposició a través de concursos i sortejos.

D’aquesta manera, les dues entitats uneixen forces per a la recuperació de la vida cultural, especialment al voltant de la música, a la ciutat de Barcelona després que les restriccions per motius de seguretat sanitària hagin colpit especialment els espais d’oci.

La col.laboració s’ha fet efectiva aquest passat divendres amb la signatura del conveni a L’Auditori de Barcelona per part del director general de TRAM, Humberto López Vilalta i la gerent del Consorci de l’Auditori i l’Orquestra, Isabel Balliu, al “Doble Concert” de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.  
Comments are closed.

Back to Top ↑