Tret de sortida de la 3a edició del Festival Empremtes 2024

14 desembre, 2023

Serà el divendres 12 de gener a les 20h30′ a La [2] de L’Apolo de Barcelona. Els beneficis del concert aniran per Casa Terra.

Aquest 2024, el Festival Empremtes fa un salt endavant ampliant els nombres d’artistes (vint-i-vuit) i quatre mesos de duració mantenint la seva filosofia de combinar els artistes ja consolidats amb els talents emergents de la ciutat perquè sigui una experiència enriquidora per a tots els assistents.

Emprenta Solidària és en col·laboració entre Casa Terra i el Festival Empremtes organitzat per La ültima Milla Producciones i Faro Music. Tots els beneficis d’aquest concert solidari anirà destinat a la feina imprescindible de l’activista nepalesa Indira Ranamagar i la seva organització Prisoners Assistance Nepal, que lluita per acabar amb la presència de nens i nenes innocents a les presons de Nepal i del món.

Enguany, el Festival Empremtes torna a donar el tret de sortida amb un concert solidari. El divendres 12 de gener de 2024 a l’escenari de La [2] de l’Apolo hi pujaran un seguit de noms de l’escena musical catalana que interpretaran dos temes propis. Els primers noms confirmats són els de Júlia Blum, Kuu, Grabu, Roger Padrós, Raquel Lúa, Ferran Exceso… Pròximament s’anunciaran més.

Tanmateix, al llarg del concert, amb la finalitat de fer el concert accessible a tothom, destaca la presència d’una intèrpret amb llenguatge de signes que anirà acompanyant totes les cançons presents.
Comments are closed.

Back to Top ↑