Notícies Foto: Jo Jet, Maria Ribot i Marina LluchFoto: Jo Jet, Maria Ribot i Marina Lluch

Tret de sortida del nou disc de Jo Jet i Maria Ribot, “Hi va haver un dia de sol”

23 febrer, 2024

El nou disc titulat “Ribera” sortirà la propera tardor.

Com a avançament del disc “Ribera”, que es publicarà a la tardor, el single “Hi va haver un dia de sol” emergeix com una oda a la llum i l’optimisme. La cançó transporta l’oient a un estat d’ànim radiant d’un moment gravat en el record dels anys, reflectint l’aptitud de JJMR per a la creació musical significativa i obrint les portes al món cautivador de “RIBERA”. Aquesta peça musical no és només una cançó; és una crida a la memòria, una oda als moments lluminosos que esdevenen eterns. 

JJMR opten per presentar-la també en format vídeo en directe, amb els tres músics al voltant d’un foc de camp, cantant la cançó des de la senzillesa i proximitat que els caracteritza.

Jo Jet i Maria Ribot ha assolit recentment una fita notable al celebrar una dècada de música amb una gira extraordinària. Aquest recorregut especial els ha dut a actuar en llocs significatius per a ells arreu del territori, omplint cadascun dels espais de persones que els han acompanyat els darrers anys, plens de melodies compartides.

Iniciant una nova etapa, la banda llança el seu cinquè àlbum, “Ribera”, consolidant encara més la seva posició com a referent incontestable en el panorama musical. La discografia prèvia ja els ha sentat com una banda avesada, caracteritzada per discos carregats de sinceritat i poesia. Destacant l’evolució del grup, des de l’última gira s’ha incorporat a la família Marina Lluch, inicialment com a bateria i a partir del 2024 també com a guitarrista, emergint com a membre indispensable del projecte. 

El debut del nou directe de Jo Jet i Maria Ribot tindrà lloc a la Sala Apolo 2 de Barcelona el 2 de març de 2024 (Festival Empremtes). En aquesta ocasió, la banda presenta per primera vegada les cançons del seu últim àlbum, “Ribera”, en un format inèdit. Aquesta renovada proposta captura l’essència íntima i emocional que caracteritza els seus directes habituals, tot presentant-ho d’una manera mai abans vista. Jo Jet i Maria Ribot continuen explorant noves dimensions artístiques i consolidant la seva presència innovadora en l’escena musical.
Comments are closed.

Back to Top ↑