Notícies Foto: TrovamFoto: Trovam

Trovam es presenta a l’Eurosonic Noorderslag dels Països Baixos

20 gener, 2023

És un esdeveniment musical de referència amb 40.000 assistents i on participen més de 4.000 professionals i més de 300 artistes.

La Fira Valenciana de la Música Trovam ha participat aquest dijous 19 de gener en les activitats de l’Eurosonic Noordeslag (ESNS), a Groningen (els Països Baixos), com a conseqüència de l’elecció d’Espanya com a país convidat d’enguany. D’aquesta manera, el certamen holandés ha desenvolupat el projecte ‘Focus on Spain’ per a donar a conéixer la indústria musical espanyola i les propostes que es deriven de la pluralitat cultural del país. D’altra banda, el Trovam ha mostrat les seues activitats a l’estand de la Comunitat Valenciana a la Fira Internacional del Turisme (Fitur) que té lloc a Madrid.

Des de 1986, l’ESNS treballa en la promoció i el descobriment de nous talents europeus i holandesos i profunditza en les necessitats del negoci musical. D’aquesta manera, la seva programació inclou un festival de música on, enguany, participen més de 300 artistes arribats de 40 països del continent europeu. Els concerts tenen lloc en 40 escenaris localitzats al cor de la ciutat de Groningen. Al llarg de la seva història, hi han tocat solistes com ara, Arlo Parks, Dua Lipa o Sigrid i bandes com Altin Gün, Fontaines D.C. o Hinds.

La participació de la Fira Valenciana de la Música a l’Eurosonic Noordeslag s’ha concretat aquest dijous amb la presència del director del Trovam, Armand Llàcer. El Trovam ha format part de la taula de debat “Espanya: terra de molts i diversos mercats”. El seu objectiu era donar compte de la riquesa i l’heterogeneïtat cultural de les 17 autonomies i de les estratègies desenvolupades en l’àmbit musical en cadascuna.

En aquest marc, Armand Llàcer ha exposat les línies d’actuació que han fet que el Trovam esdevinga un espai per a enfortir la indústria musical valenciana que serveix d’aparador dels artistes propis. Així mateix, s’hi han detallat les iniciatives de la Valencian Music Office, plataforma en què s’uneixen els agents del sector.

 
Comments are closed.

Back to Top ↑