Un disc per donar les gràcies, “Musutruk”

Bitter és el projecte musical en solitari d’en David Delgado. Aquest és el seu tercer disc d’estudi.

Bitter és el projecte musical en solitari d’en David Delgado cantant i guitarrista dels No Badis!!! El projecte en solitari neix de la necessitat de mostrar tot un grapat de cançons compostes durant anys d’experiències musicals, fetes al marge i guardades en el calaix.

El 3 de maig estrena amb el segell Microscopi, “Musutruk”, el seu tercer disc d’estudi. El nom del disc és una paraula que prové del basc i que es fa servir per donar les gràcies i que també és pot traduir com, fer alguna cosa a canvi de res o d’un petó (musu).

Anteriorment ha publicat dos discos: Esperant que surti el sol (Quimera Rekords, 2013) i Casualitats (Quimera Rekords 2015).

Musutruk, són 11 temes nous amb lletres emocionalment quotidianes que ens parlen d’anhels, vivències i ganes de viure, donant forma a un univers del tot personal. També inclou una revisió del «hit» de Bitter, “Caminant per un camp de roselles”, una cançó que es troba ja en el primer disc però que el músic de Granollers ha decidit vestir amb un aire més psicodèlic amb sitar inclòs a l’estil dels Kula Shaker o els primers Sidonie.
Comments are closed.

Back to Top ↑