“Un Sant Jordi diferent” de Salva Racero

22 abril, 2021

Una cançó de Salva Racero, Xasqui Ten, Lidia Coll i un grapat d’amics.

Des del sofà de casa seva en el primer i sobtat confinament a la masia on viu, al Solsonès. i responent les preguntes dels seus dos fills ( que n’eren moltes) sorgeix aquesta idea:  La d’un sant Jordi Diferent. “Pare, què farem aquest sant Jordi si no podem sortir al carrer amb les altres persones?” Aquesta va ser la pregunta del Jan, un dels dos fill de Salva Racero, que no va engegar tot.

En el fons, una història d’amor i comprensió. De respecte i admiració. També de ganes de regalar quelcom especial als fills. Una cançó sense més pretensió que la de fer-los somriure en una data tan especial com és sant Jordi. El primer esboç de lletra i música va passar a les mans del productor Xasqui Ten, qui va fer créixer la llavor d’una cançó fins a convertir-la en un himne coral per al sant Jordi confinat del 2020 i que enguany, el 2021, sense confinament però amb restriccions i limitacions, segueix tenint vigència, ara que ja hem après i assumiat que algunes o moltes coses, marcats per la Covid, les hem de fer diferent.

Una cançó treballada de forma col.laborativa entre Salva Racero, Xasqui Ten i Lidia Coll  a la que després un bon grapat d’artistes … Cesk Freixas, Joan Rovira, Guillem Solé, Joan Masdeu, Paula Valls,  Manu Guix,  Sau 30 ( Pep Sala, Jonathan Argüelles)  Natxo Tarrés,  Pupil.les,  Jordi Ginesta, Gemma Humet, Ariadna Vieyra, Alessio Arena, Àlex Perez, Tildo Muxart, Jos Racero, Miquel Abras, Sara Pi ….s’hi van sumar per acompanyar la idea de Salva Racero.

“Un Sant Jordi diferent” la podeu escoltar a OnaCat.Ràdio (descarrega’t la nostra app gratuïta).
Comments are closed.

Back to Top ↑