Notícies Foto: DeliricsFoto: Delirics

Uri Santafé i Lamliki presenten plegats, “Torna-ho a fer”

4 novembre, 2022

Tot i venir d’estils i països diferents, quan es tracta de música, es complementen a la perfecció.

“Torna-ho a fer”, la nova cançó amb vibra positiva. suposa un avançament del primer EP que preparen l’Uri Santafé i Lamliki. Un tema que parla de tornar a veure a aquella persona que un dia et va robar el cor i que sempre tens ganes de tornar a veure… unes ganes que segur que et faran ballar sense parar!

La unió d’ambdós, que combina produccions electròniques molt elegants que fusionen textures de l’R&B, l’afrobeat, trap i pop, sense perdre l’essència melancòlica i brillant que tant caracteritza l’urban francès, i així ho demostren amb aquest primer tast del seu EP: ‘Torna-ho a fer’!

Uri Santafé escriu amb un estil introspectiu molt íntim i personal on es nota que busca tocar la fibra. Fa temps que va deixar enrere el Hip Hop més clàssic per embarcar-se en una clara tendència experimental i en noves sonoritats, la qual cosa es veu reflectida en el projecte Beatneeks, banda liderada per l’Uri Santafé i amb la qual han guanyat diversos concursos del territori com l’Engresca’t i el Maresmusic; com també, han quedat finalistes en altres concursos estatals com Alcalá Suena o Emergentes de Zamora.

Lamliki és beatmaker, productor i també reconegut DJ de llocs tan importants com Pacha, Café del Mar, La Terrrazza de Barcelona, Union Club de Londres o el Minimal Bar de Berlín, entre d’altres.
Comments are closed.

Back to Top ↑