Notícies Foto: Fil de VintFoto: Fil de Vint

Vicent Torrent conclou a Alcoi i l’Alcúdia la seva gira “Racons i cançons”

19 octubre, 2022

El 29 d’octubre al Teatre Calderon d’Alcoi i l’11 de novembre a la Casa de Cultura de l’Alcúdia.

Vicent Torrent, històric integrant d’Al Tall i referència viva per la música tradicional valenciana, conclourà la gira del seu últim àlbum, ‘Racons i cançons’, amb dos excepcionals concerts a Alcoi i l’Alcúdia. El proper 29 d’octubre a les 20.30 hores, el Teatre Calderón d’Alcoi acollirà al músic per posar en escena els intimistes temes del seu darrer treball i comptarà amb la col.laboració de Xavi Sarrià. Vicent Torrent posarà punt i final a aquesta gira de ‘Racons i cançons’ l’11 de novembre a les 22.30 hores a la Casa de Cultura de l’Alcúdia.

“Racons i cançons” és un un recull de cançons que són alhora un relat musical i la història de tota una vida dedicada a la música tradicional valenciana, amb lletres que canten als sentiments quotidians sense oblidar el seu vessant més polític i social. Aquest disc de Vicent Torrent fou estrenat al Teatre Principal de València el passat mes de desembre i ha anat seguit per una gira de concerts que conclourà ara amb aquestes dues dates d’excepció.

Les entrades per als dos concerts ja estan disponibles al web del Teatre Calderón i a la de la Casa de Cultura de l’Alcúdia, respectivament.
Comments are closed.

Back to Top ↑