Visites a OnaCat.Ràdio al llarg d’aquest mes de juny

14 juny, 2021

Els nous llançaments discogràfics de la mà dels seus protagonistes, a més a més, Dolo Beltrán i Xarim Aresté, ens presentaren els seus respectius llibres.

OnaCat.Ràdio continua amb la seva política de posar a l’abast dels nostres ràdio-escoltadors, les veus dels protagonistes de la música de casa nostra, per tal d’apropar-nos les seves noves produccions. Entre ells, aquestes properes setmanes tindrem:

– Joan-Pau Chaves, el músic santcugatenc, ens presentarà el seu nou projecte “Cançons de fi de segle”.

– El duo Aigua format per Joan Peiró Aznar i Lies Hendrix, i des del cor de la Safor, ens portaran un homenatge a la terra que ha vist néixer i créixer a Joan i la que ha acollit a Lies, “Noninó”.

– Enric López, després d’una dilatada trajectòria musical, decideix treure el seu primer disc en solitari, “Fràgil”.

– Gemm Sol, està a punt de publicar el seu disc, “No està bé”, en l’entrevista amb OnaCat.Ràdio, ens avança el tema “Vaig venir a ballar amb mi”, una cançó que ens parla de sensacions.

– Els egarencs, Sense Sal, ens presentarà el seu nou senzill, “Com abans”.

– Dolo Beltrán i Xarim Aresté, ens aproparan les seves recents produccions literàries, “Mentre perds el món de vista” i “Les fuges de la font del temple”, respectivament.

Us tindrem puntualment informats del dia i l’hora programades per a totes aquestes entrevistes i, d’alguna més, que segur se’ns ha quedat en el tinter.
Comments are closed.

Back to Top ↑