Wan Hu s’estrenen amb una cançó anomenada “Pobre ocell”

19 març, 2021

Els barcelonins fan una gira de concerts de proximitat per fomentar la cultura i els comerços petits de barris, dos dels sectors més perjudicats per la pandèmia.

Wan Hu presenta “Pobre ocell”, una cançó acord amb la seva forma de ser: un grup orgànic i proper. Orgànic pel so que es desprèn de la fusta i l’acer dels seus instruments. Proper pels missatges que dibuixen les seves paraules, amb lletres que parlen de les emocions que tothom sent, que alguns han perdut i estan buscant.

Un concert de Wan Hu és energia desbordant. La seva ànima acústica es transforma de manera brillant en els escenaris de qualsevol lloc. És per això que el grup ha decidit organitzar una gira de concerts en format reduït.

Per fer-ho, el grup barceloní s’ha aliat amb els petits comerços i establiments del barri de Sant Andreu per facilitar les sinèrgies entre la cultura i el comerç local i de proximitat. D’aquesta manera, s’uneixen dos dels sectors que han estat greument perjudicats per la pandèmia.
Com ells mateixos asseguren, “amb els Wan Hu es pot pujar a les estrelles”. Saben que ben acompanyats sempre s’arriba més lluny i que la música és el viatge que ens uneix profundament a totes i tots.
Comments are closed.

Back to Top ↑