Notícies Foto: Àlex CarmonaFoto: Àlex Carmona

Xarim Aresté presenta nou senzill, “Clarianes (una bofetada)”

2 maig, 2023

“En realitat tots carreguem dols acumulats. Ningú no pot escapar-se de les bufetades de la vida. Però les clarianes, quan s’obren, ho fan per a tothom”.

Xarim Aresté presenta nou senzill que, tal com diu ell, “em venia de gust treure una cançó nova de cara a la primavera. Sentia que havíem de celebrar i alhora agrair-los als nostres seguidors l’aclaparador suport que hem estat rebent arran de ‘Ses entranyes’”.

“Ses entranyes” (RGB Suports, 2022) ha estat destacat com un dels millors discos del 2022 segons el Diari Ara i MondoSonoro, guardonat com a millor disc de pop-rock del 2022 segons la crítica d’Enderrock, i l’ha portat a recórrer més de 30 escenaris on ha compartit en directe la seva música. 

L’artista està passant una temporada duríssima en l’àmbit familiar, i “Clarianes (una bofetada)” (RGB Suports, 2023) parla just d’això, “en realitat tots carreguem dols acumulats. Ningú no pot escapar-se de les bufetades de la vida. Però les clarianes, quan s’obren, ho fan per a tothom”. 

Aquesta vegada, en Xarim tampoc va deixar temps a la banda per pensar. Reconeix que “és incòmode per a tots i esgotador, i de vegades, fins i tot frustrant. Però és allà en l’inesperat on sol aparèixer la poesia. L’artista ha de ser una titella de l’art. Al contrari no funciona.” Així doncs, de nou, els músics de la banda van aprendre la cançó mentre l’enregistraven.
Comments are closed.

Back to Top ↑