Notícies Foto: Música GlobalFoto: Música Global

XY i Ana Rossi donaran el tret d’inici de la 3a edició del Festival Indrets de Cadaqués

19 juny, 2023

Serà el cap de setmana de l’1 i 2 de juliol.

El cap de setmana de l’1 i 2 de juliol, la vila de Cadaqués acollirà el tret inicial de la tercera edició del Festival Indrets que cerca copsar l’essència dels espais on es desenvolupa, descobrint la seva identitat i generant en l’espectador un vincle emocional amb el paisatge. Enguany es celebrarà des de l’1 de juliol fins al 5 d’agost, principalment els caps de setmana al capvespre (19h30′).

Els dos primers artistes de l’edició d’enguany seran Ana Rossi (1 de juliol) i el duet XY (2 de juliol), tots concerts a Sa Plaça (casc històric de Cadaqués).

Indrets és un festival gratuït a l’espai públic que torna a Cadaqués aquest any –en una tercera edició més ambiciosa- per donar a conèixer noves veus i artistes de tots els gèneres i estils, alhora que itinera per descobrir als espectadors diferents indrets de la vila. Una simbiosi cultural de patrimoni i música, una experiència musical pel visitant i el resident, una manera original de descobrir els racons d’aquest paradís empordanès.

Indrets vol subratllar i reivindicar els espais que identifiquen el poble amb un nou cicle de concerts que per la seva qualitat, localització i idiosincràsia, en espais a l’aire lliure, aporta una nova mirada dels emplaçaments allà on es desenvolupa. Posant èmfasi en els trets identitaris propis de la vila de Cadaqués i convertint-los en part de l’experiència. En aquesta nova edició, el festival posa la mirada en l’arquitectura ancestral de la paret seca, patrimoni immaterial de la humanitat per la UNESCO i element identitari del paisatge de Cadaqués. La proposta musical és un programa de concerts de caràcter gratuït que fomenta la participació de tota la ciutadania i amb diversitat d’estils musicals, que abracen la música clàssica el jazz, l’electrònica, el flamenc, les músiques del món, el folk i la música experimental. 
Comments are closed.

Back to Top ↑