“Yugen”, nou senzill de Senyor Oca amb Nu Drama i Rare Namibian

20 maig, 2021

L’artista barceloní ens endinsa en un viatge a través d’un so més eteri i abismal.

Senyor Oca és l’artista que lidera el Rap de la Terra i s’ha convertit en un referent de l’escena de Rap en català amb un seguit de treballs que acumulen milers de reproduccions dels quals destaca el seu últim disc “EGA” publicat l’any 2019, que va poder presentar a la Sala Apolo fent un sold out abans de la covid-19.

Ara l’artista barceloní ens invita a endinsar-nos de ple al seu món amb el seu nou senzill “Yugen” (Guspira Records 2021). Un viatge, que a través d’un so més eteri i abismal, fa deambular a l’oient per tots els racons més salvatges i inhòspits dels pensaments. Senyor Oca ha comptat amb la magnífica col·laboració de Nu Drama i Rare Namibian, germans i músics, que fusionen el Rap i Trap amb PBR&B, neosoul i, també amb alguns tocs d’electrònica. Dos artistes que juntament amb Senyor Oca aporten el toc de foscor i misteri que la cançó demana.

“Yugen” és una cançó que combina un beat amb sons atmosfèrics i profunds amb una lletra que apel·la a la part més obscura de l’ànima. Inicien una conversació amb ells mateixos i amb què els rodeja, observant amb atenció els pensaments tenebrosos que els ronden per la ment, els sufoca i els turmenta.
Comments are closed.

Back to Top ↑