Yung Rovelló preparen el seu primer disc, “Seny i rauxa”

30 juny, 2021

“Tropical Maresme” serà el seu tercer avançament que podrem escoltar, a partir del proper dia 9, a la nostra emissora.

Yung Rovelló és un jove artista alt maresmenc que comença la seva aventura a finals de 2018, amb cançons autoproduïdes juntament amb El Armario. Influenciat pel trap americà, fa música ballable en català, però crítica i amb un missatge potent.

Jordi Roigé (Lokevivi), aportant aire nou al projecte, va passar a ser el productor principal del grup.

Sense oblidar les seves principals influències es comença a apreciar un gir estilístic on la música festiva catalana i la música popular del país agafen importancia a les seves creacions, això sí, sense perdre la seva identitat.

L’última incorporació és David Garrido, qui es converteix en el baixista i corista del conjunt i en ajudant de composició de les cançons, a més de ser el xarrup que culmina l’energia que aviva els directes.

Els tres maresmencs formen ara un trio que contempla: un baixista, un dj/productor i el cantant Yung Rovelló.

El tercer senzill és “Tropical Maresme”: una cançó dedicada especialment a aquesta comarca i a la seva llibertat. Sempre s’ha dit que el Maresme és tropical, l’anomenada ‘Califòrnia catalana’: sol, platja, cervesa fresca… I què millor que ritmes cubans o tropicals per exemplificar-ho! Una cançó completament festiva, per riure i cantar ben fort!
Comments are closed.

Back to Top ↑