Notícies Foto: BruFoto: Bru

Acceleradora, el nou projecte del MMVV i Cases de la Música per impulsar la creació artística emergent

25 març, 2024

La formació lleidatana Bru ha estat el grup seleccionat i rebrà assessorament i ajuts a la professionalització.

El Mercat de Música Viva de Vic i Cases de la Música ha creat el projecte Acceleradora amb l’objectiu de donar suport i involucrar-se en els processos de creació artística més embrionaris del país. D’aquesta manera, s’ha seleccionat un artista que es beneficiarà d’ajudes i sport per fomentar la seva transició cap a la professionalització. En un comunicat, expliquen que el primer escollit per formar-ne part ha estat el grup lleidatà Bru, que tindrà accés a ajudes a la professionalització i assessorament en el procés de producció de l’espectacle. A més, els de Ponent formaran part del cartell del MMVV, que se celebrarà del 18 al 21 de setembre a Vic, amb una presentació oficial dins el MMVV Pro Catalana Arts.

“Des del MMVV estem convençuts que aquesta aliança amb Cases de la Música afavorirà els artistes que tenen l’objectiu d’aprendre com fer el salt a la professionalització i que ambicionen formar part de la indústria de la música. És el cas de Bru, una artista amb molt talent i amb un gran projecció de futur”, ha assegurat Marc Lloret, director artístic del Mercat de Música Viva de Vic.

Jordi Planagumà, coordinador de la Xarxa Cases de la Música, ha expressat que per ells és “una iniciativa estratègica que s’alinea amb altres programes que ja tenim en marxa com les incubadores musicals o el grup cases de la música. Son processos destinats a que grups i artistes facin les passes necessàries per posicionar-se a la indústria, un fet que entenem més necessari que mai donat el gran salt que existeix entre una base de propostes artístiques cada cop més gran i un mercat que tendeix a la concentració”.

Text: Redacció/ACN
Comments are closed.

Back to Top ↑