Notícies Foto: PicapFoto: Picap

Anem de “Carnaval al bosc” amb l’Eriçó Punxegut

1 febrer, 2024

El grup per infants i famílies té com a objectiu aportar una nova visió de les cançons infantils.

L’Eriçó Punxegut és un grup de música format per 9 integrants vinculats a l’àmbit de l’educació, la música i el lleure, entre ells, alguns com el Joan Farnós o el Rubén Fernández (veus principals). Aquest grup per infants i famílies té com a objectiu aportar una nova visió de les cançons infantils, modernitzant-les amb estils actuals i omplint-les de missatges que facin reflexionar sobre els valors i els principis de la societat.

L’imaginari del projecte gira al voltant d’un eriçó i tot el món que l’envolta, com la natura, el bosc, els animals, els seus amics, les seves aventures o les seves inquietuds personals. Les cançons narren les aventures de l’Eriçó i les lletres tenen un rerefons pedagògic, incidint en els valors socials i principis educatius, com el respecte, la resolució de conflictes, la igualtat, l’amistat o la diversitat.

L’any passat van publicar el seu àlbum de debut: ‘Un bosc d’aventures’, un disc que conté 8 cançons que giren al voltant de la vida de l’Eriçó i les coses quotidianes que experimenta en el seu dia a dia.

Ara, per aquestes dates de carnestoltes arriba ‘Carnaval al bosc’, una cançó molt festiva i animada on l’Eriçó, el protagonista de la història, explica dins del bosc on viu, totes les curiositats i peculiaritats de la festa de Carnaval. A través d’un ritme de disbauxa i gresca tan característics d’aquesta celebració, s’intenta transmetre alegria i ganes de ballar de manera desenfrenada. El bosc s’engalana per rebre de la millor manera al rei Carnestoltes. T’hi apuntes?
Comments are closed.

Back to Top ↑