Notícies Foto: MicroscopiFoto: Microscopi

Anna Roig Dolz i el seu conte musical ‘La Nana i l’avi Papet descobreixen l’Alícia’

14 maig, 2024

Sortirà el proper dia 23. És el segon volum de la col·lecció ‘Creixendo’ i està dedicat a la pianista Alícia de Larrocha.

‘La Nana i l’avi Papet descobreixen l’Alícia’ és el segon volum de la col·lecció de contes musicals de ‘Creixendo’. Dedicat a la pianista Alícia de Larrocha, aquest volum està creat amb l’objectiu d’apropar als infants la figura d’una de les pianistes més importants del segle XX.

La Nana és l’autora quan era petita i l’avi Papet era el seu avi. Així doncs, és un projecte molt personal, una col·lecció que anirà creixent i que estarà formada per diferents volums, cadascun dels quals tindrà una temàtica concreta.

Està pensat per escoltar les cançons a la vegada que s’explica el conte, ja que les cançons també ens aporten informació. Com si es tractés d’un petit musical.

És un disc que s’acompanya d’un llibre il·lustrat, adreçat als més petits i també als més grans, on destaca la qualitat, tan pel que fa a la part musical com del disseny del llibre il·lustrat. A més a més, el disc i el llibre es poden complementar amb els ninots dels personatges i una cançó personalitzada.

Per poder treballar les obres, també s’ofereixen tallers, formació i l’espectacle, de cada conte musical, i que estan adreçats tant al públic familiar com escolar.

Aquest segon volum inclou el llibre il·lustrat, les cançons del conte musical, la lletra de les cançons i una petita biografia de l’Alícia de Larrocha.
Comments are closed.

Back to Top ↑