Antònia Font anuncia una nova gira de teatres i auditoris pel 2024

28 setembre, 2023

Les entrades per a tots els concerts anunciats es posaran a la venda el dimarts, 3 d’octubre.

Coincidint amb la celebració del darrer concert de retorn d’Antònia Font als escenaris, el grup mallorquí anuncia una nova gira per teatres i auditoris durant el 2024, que els portarà a viatjar per diversos punts de la geografia catalana, valenciana i balear amb 18 concerts confirmats fins al moment.

La banda fa pública aquesta nova gira abans de celebrar el seu darrer concert des que han tornat als escenaris, temps durant el qual han passat per grans espais com el Palau Sant Jordi, el Festival Primavera Sound o el Festival Cruïlla. L’últim concert serà aquest dissabte, 30 de setembre, al Palau Firal de Girona en el marc del Festival Temporada Alta. 

Després dels seu disc més experimental, “Vostè és aquí” (2012), el grup Antònia Font es va separar de manera indefinida fins que el juny del 2021 una enorme lona al carrer Mallorca -enmig de l’Eixample de Barcelona- insinuava que el grup tornava amb una actuació al Primavera Sound. 

Després d’aquell concert, es va certificar el retorn dels mallorquins amb una gira de concerts de gran format, on va quedar palès que les cançons d’Antònia Font havien transcendit generacions i que el públic, durant la seva absència, havia mantingut viu el seu llegat.

Un any i mig després, Antònia Font ha comprovat que el retrobament amb el públic -amb un desplegament tècnic de primer nivell i una gran motivació per part dels músics- s’ha fet curt, i per això ara es presenta una nova gira que, tot i ser limitada a un període de temps establert, ja s’augura copiosa i completa.

Les entrades per a tots els concerts anunciats es posaran a la venda el dimarts, 3 d’octubre, a partir de les 11 del matí al web del grup, on trobareu també ja totes les dates i llocs confirmats d’aquesta gira.

 

 

 
Comments are closed.

Back to Top ↑