Notícies Foto: Joan DausàFoto: Joan Dausà

Arrenca el Festival Strenes amb més de 15.000 entrades ja venudes

31 març, 2023

L’edició 2023 es durà a terme entre el 31 de març i el 6 de maig.

L’Strenes, el festival de referència de les estrenes musicals i el que dóna el tret de sortida a la farcida temporada de festivals de casa nostra, arranca amb entrades exhaurides als dobles concerts de Joan Dausà i d’Els Amics de les Arts a les escales de la Catedral, al concert de Sílvia Pérez Cruz al Teatre Municipal, de Luz Casal a L’Auditori, de Blaumut al Palau de la Música de Barcelona, de The Tyets i Lal’Ba a La Mirona de Salt i de Triquell al Teatre Municipal.

La presentació en directe a l’Auditori de Girona del nou disc dels Buhos, “La nit està que crema”, que s’estrena avui mateix, és el tret de sortida de l’onzena edició de l’Strenes. Des d’avui divendres 31 de març i fins al 6 de maig a Girona i del 4 fins al 26 de maig a Barcelona, el Festival Strenes tornarà a acollir les principals estrenes musicals del país, esdevenint de nou el tret de sortida a la farcida temporada de festivals de casa nostra.

Com ja és habitual, aquesta nova edició de l’Strenes comptarà amb les estrenes d’alguns dels discos, gires i espectacles més esperats de l’any. Estrenaran nou disc artistes com Sílvia Pérez Cruz, Luz Casal, Mariona Escoda, Triquell, Els Amics de les Arts, Buhos, Mariona Escoda, Judit Neddermann, The Tyets, 31 FAM, Lal’Ba, Caïm Riba, Porto Bello, Adriano Galante, Anna Roig, B1N0, Julieta, Figa Flawas, Doble & Hugsound, Ven’nus, Socunbohemio, Le Nais, Sara Terraza, L’últim elefant i Malson Atmosfèric. Per altra banda, a l’Strenes s’hi estrenaran espectacles tan especials com la celebració dels 10 anys de carrera dels Blaumut al Palau de la Música de Barcelona, la dels 20 anys de carrera de la Beth al Teatre Municipal i la dels 10 anys del “Jo mai mai” de Joan Dausà per partida doble a les Escales de la Catedral. Altres presentacions destacables seran les estrenes del nou espectacle del prestigiós duet de jazz Andrea Motis i Marco Mesquida, de les revolucionàries gallegues Tanxugueiras o l’homenatge al 30 aniversari del disc “Homework” de Daft Punk del grup gironí Robot Rock Alive.

Suu i Scorpio seran les artistes que participaran al projecte educatiu del festival Strenes realitzant xerrades als instituts Santiago Sobrequés, Narcís Xifra, La Salle i Montilivi de Girona els dies 12 i 18 d’abril.
Comments are closed.

Back to Top ↑