Notícies Foto: BlaumutFoto: Blaumut

Blaumut celebra els 10 anys d’escenaris amb 4 únics concerts simfònics de gran format

28 febrer, 2023

També realitzaran una gira per acostar els seus èxits a diferents punts del país.

“Blaumut 10” és el nom forjat per una de les bandes del pop català més emblemàtica dels darrers anys a l’hora de celebrar la seva primera dècada de trajectòria musical. Aquest grup, que ha sabut combinar com pocs la varietat d’estils en una proposta eclèctica, variada i de qualitat, es vesteix de llarg per l’efemèride i, acompanyat per una formació de música clàssica de 50 músics, proposa 4 grans concerts Especials, amb un repertori antològic que visitarà escenaris tan rellevants com el Palau de la Música Catalana (4 de maig) – a través del Festival Estrenes -, l’Auditori de Girona (13 de maig) i els festivals d’estiu Jardins de Terramar (6 d’agost), a Sitges, i de la Portaferrada (10 d’agost), a Sant Feliu de Guixols.

La formació de pop ha canviat recentment l’oficina de management per Oigo Visiones amb l’objectiu de donar un nou impuls a la seva trajectòria, una de les més riques dels darrers anys, que conjuga la veu i la cançó d’autor, amb el gènere clàssic o el folk més nostrat, i que ofereix un directe de qualitat que l’ha posicionat com una de les bandes de referència del pop català actual.

A banda, Blaumut ja té algunes dates tancades i manté oberta la contractació d’una gira amb la banda per tot el territori. Unes actuacions, segons Xavi de la Iglesia, “pensades per fer totes aquelles cançons que als concerts és complicat d’interpretar perquè estem presentant un disc o un altre i el focus se centra en allò. Aquest cop volem fer una gira pensant en el públic que ens ha estat seguit durant tot aquest temps, fent una mena d’antologia de les cançons que més ens han demanat que toquéssim. Una mena de 2greatest hits’ en directe. Una celebració”.

Aquest conjunt de concerts suposen un repte pel grup “perquè adaptarem l’espectacle i el nostre repertori a dos formats ben diferents, l’orquestral i l’elèctric, però ambdós, amb un mateix objectiu: crear un bon viatge sonor i visual per aquests deu anys de cançons”, afirma de la Iglesia.

 
Comments are closed.

Back to Top ↑