Notícies Foto: Jason PalmaFoto: Jason Palma

Buhos col.labora amb Malson Atmosfèric a “Papallones”

28 setembre, 2023

És la cançó que dona nom al nou disc, profunditza en aquells sentiments que provenen de l’estómac i de la insatisfacció de fer-se gran.

“Papallones” és una cançó que engloba les ganes de viure un futur esperat contemplant els somnis, abans que la joventut sigui truncada. Aquest senzill compta amb en Guillem Solé de Buhos, escrit i gravat a Can Pardaler amb en David Rossell (Els Catarres, Txarango), tornant a la vena rock que acompanyava la banda i donant suport a què continuï amb la seva meta.

Malson Atmosfèric és aquell grup que sempre els han mirat per sobre l’espatlla al passadís de l’institut. Música reivindicativa i alhora desenfadada sobre les ganes de menjar-se el món i perdre les preocupacions.

Després d’avançar diversos senzills del seu primer àlbum debut, produïts per Geri i zneakyboi, amb la col·laboració d’Oriol de Ramon (The Tyets) i DAAX (Flashy Ice Cream, Santa Salut) en la mescla, i Adrià Reig i Xavier Lek Farré al màster. A més han comptat amb un remix del DJ Marsal Ventura, reconegut exlocutor de Flaix FM i recentment actuar al festival Tomorrowland.
Comments are closed.

Back to Top ↑