Notícies Foto: Halley RecordsFoto: Halley Records

Buhos publiquen “La nit està que crema”

31 març, 2023

En aquest nou disc exploren nous camins en la música festiva.

Buhos, un dels grans grups de música pop en català, torna a estar d’acutalitat amb la publicació de “La nit està que crema”. El que ja és el sisè disc d’estudi del grup de Calafell s’ha cuinat a foc lent durant tot el 2022 entre l’estudi de Jaume Nin i Can Pardaler, i ha estat coproduït per la banda juntament amb Genís Trani i David Rossell. En aquesta nova col·lecció de cançons altament addictives, el grup liderat per Guillem Solé explora nous camins dins la música festiva, evoluciona i experimenta amb noves sonoritats que deixen de banda les trompetes per submergir-se en el món de en el món de l’electrònica.

“La nit està que crema” està plena d’històries que transmeten positivisme i fan viatjar a l’estiu, a les festes i als moments compartits amb gent que s’estima.

Buhos és un dels grups referència del present musical del nostre país. Els seus èxits els avalen: “Volcans” amb 16,5M d’streams a Spotify i prop de 10M a YouTube. “Barcelona s’il·lumina” amb 8M a Spotify i “Transmets energia” amb 4M, són clars exemples del bon estat de forma del grup.
Comments are closed.

Back to Top ↑