Notícies Foto: Esther ZaragozaFoto: Esther Zaragoza

“Can Pixa”, primer senzill del nou vinil de Gos D amb Welelo

7 setembre, 2023

L’àlbum “Morenetu” és un disc conceptual on es fusionen beats de hip hop lofi amb samplers de sardana.

Aquest és un disc conceptual tan necessari com molest on es fusionen beats de hip hop lofi amb samplers de sardana per redefinir una nova catalanitat al sXXI i contra tot prejudici racial.

Per fer boca, disparem el primer single d’avançament “Can Pixa”, track d’obertura de l’àlbum que arriba acompanyat d’un eloqüent videoclip a càrrec de Captura Estudio amb la col·laboració de l’Associació Sardanista Santa Anna de Mataró.

“Can Pixa” n’és el primer senzill i una magnífica porta d’entrada al nou treball conceptual del maresmenc (de fet el track obre l’àlbum). Els beats infestats de sardana i cobla de Gos D són aquí el matalàs perfecte pels malabarismes lírics de Welelo, que ens presenta l’univers morenetu entre sardanistes, virolais, turistes, el monestir de Montserrat a l’albir i el/la Moreneta/Morenetu ben present.

“Morenetu” és el nou àlbum del beat-maker maresmenc Gos D amb l’MC badaloní Welelo, que estarà disponible en vinil 12” i a totes les plataformes, a partir del dia 29 d’aquest mateix mes.
Comments are closed.

Back to Top ↑