Notícies Foto: YoutubeFoto: Youtube

Cançó de Sau30 dedicada a Carles Sabater, “Nous poemes i velles promeses”

7 febrer, 2024

Coincidint amb els 25 anys de la seva mort (13/02/1999).

“Ara ja no fem plans, per què sempre ens surten al revés”, declarava Pep Sala quan Sau30 va editar el primer disc d’aquesta nova etapa del grup, “Mil i una nits i uns quants dies” el 2022. “A partir d’ara anirem fent les coses tal com surtin, tal com la vida ens les ofereixi”.

Així és com arriba, dos anys després, aquest nou tema amb música i lletra de Pep Sala “Nous poemes i velles promeses”. Aquesta és la manera com Sau30, enguany, recordaran de manera especial a Carles Sabater, coincidint que es compleixen 25 anys del dia que ens va deixar, el 13 de febrer de 1999.

“Nous poemes i velles promeses” és una cançó escrita des del record al Carles i als anys que van compartir durant la trajectòria de Sau. Una balada amb la sonoritat característica del grup i una lletra que inclou una aclucada d’ull als seus seguidors, plena de referències a anteriors cançons de Sau, com “Percentatges” o “Fins al final”, entre altres. De fet, el mateix títol, “Nous poemes i velles promeses”, ja fa referència a una de les cançons més populars i més aclamades del grup pels seus seguidors: Poemes i promeses. Tota una declaració de principis d’aquells anys noranta.

Pep Sala explica: “Aquest any que fa 25 anys de la seva mort he escrit una cançó que ve a ser una segona part de Poemes i promeses, cançó que era molt important per a nosaltres a nivell personal”.

Text: Redacció/OnaCat.Ràdio
Comments are closed.

Back to Top ↑