Notícies Foto: Clara PeyaFoto: Clara Peya

Clara Peya, Meritxell Gené i Marialluïsa presentaran les seves noves cançons al Festival Vida BBQ

26 abril, 2023

El 6 de maig i des de les 11h30′ fins les 22h el públic podrà gaudir de música en directe a la Masia d’en Cabanyes (Vilanova i la Geltrú).

Clara Peya ha publicat avui el seu nou single “El tall” amb Ferran Palau, una cançó que tracta de la confiança i del poder. I de poder fer-nos responsables de com saber guarir, sostenir i cuidar els nostres actes i com aquests repercuteixen en la vida de l’altra. “El tall” arriba després de “Cerebralmente”, dos senzills formaran part del nou disc que Clara Peya publicarà al setembre.

Meritxell Nedderman també ha publicat avui el segon single, “Suelta”, del que serà el seu segon disc i que es publicarà a la tardor i del qual ja hav presentat també “Restaurante en el mar”. Aquest nou single és una cançó gairebé instrumental on l’artista uneix veus i sintetitzadors per crear una atmosfera on es fonen en un cànon indistingible que pretén emportar-se tota comprensió que creies tenir d’alguna cosa. És un intent de mostrar un sentiment d’alliberament físic a través de la música i deixar-se anar sense pensar-hi gaire. 

La banda igualadina Marialluïsa publicaven l’11 d’abril el seu nou single “7 de novembre de 2022”, un viatge en el temps cap al darrer concert de Bon Iver a Barcelona. És la tercera entrega d’una sèrie de singles que estan publicant al llarg d’aquesta temporada, i en què han comptat amb la complicitat d’un productor diferent per a cadascun d’ells, aportant així nous matisos i colors a la paleta sonora del grup.

Recordeu, Festival Vida BBQ, el proper dia 6 de maig a la Masia d’en Can Cabanyes de Vilanova i la Geltrú.
Comments are closed.

Back to Top ↑