Notícies Foto: DeliricsFoto: Delirics

“Clavada”, primer disc de la rapera i ballarina barcelonina, Oli

20 febrer, 2024

Surt aquest divendres, dia 23.

L’any passat començava el seu projecte en solitari avançant-nos alguns temes del seu àlbum de debut com “Murciélagos y farolas”, “Polea”, “A su manera” i “Canyella”. Aquest 2024 ha començat viatjant per la nostàlgia, amb lletres reflexives, la guitarra de La Tole (integrant de KeTeKalles) i els ritmes del Toni Taboo a la producció amb “Clavada”, el darrer avançament que dona també nom al disc.

“Clavada” és el primer disc de la Oli, un àlbum que inclou 13 temes, produït pel Toni Taboo, que ens fa recórrer per emocions i vivències que ens deixen marca de per vida. Dols, records i ferides, però també moments dolços i records bonics. En aquest disc, la cantant barcelonina transita per totes aquestes emocions que fan que posem al centre la importància de crear i teixir una xarxa forta per poder sostenir-nos i sentir-nos acompanyades durant el trajecte que és la vida.

Juntament amb el duet XDuendesX, Oli posa llum a la foscor amb “Faro”, el tema destacat del disc, ja que parla de tots aquells records que carreguem amb nosaltres com a part de l’equipatge i, de poder rememorar a les persones que ja no hi són, però que segueixen il·luminant-nos cada dia. Aquest primer àlbum de l’artista es veu replet de col·laboracions potents de l’escena catalana com La Tole (integrant de KeTeKalles), les raperes Kurda i Nyest, l’Arròs, la banda Pöls i les artistes argentines Romea (integrant de Kúmbia Queers) i la Cruda Z.
Comments are closed.

Back to Top ↑