Notícies Foto: Fundació SGAE CatalunyaFoto: Fundació SGAE Catalunya

Comunicació musical amb Suu, Berta Alegre (Sony Music) i Anna Borràs (Groc and roll)

3 juliol, 2023

Aquest dijous, dia 6 , a les 19 h. al Centre de Lectura de Reus.

La Fundació SGAE, a través del Consell Territorial de la Societat General d’Autors i Editors (SGAE) a Catalunya, organitza una nova jornada del cicle itinerant Soc Autor dedicada a la comunicació musical. Serà el dijous 6 de juliol, a les 19 hores, al Centre de Lectura (c/ Major, 15) de Reus (Baix Camp). 

En aquesta ocasió és una taula rodona gratuïta amb la cantant i compositora Suu, la cap de comunicació de Sony Music Catalunya i Press Manager de Sony Music Espanya, Berta Alegre; i l’experta en màrqueting digital en l’àmbit musical i responsable de Groc and roll, Anna Borràs. El periodista i fundador de La Tornada, Pau Planas, en serà el moderador. 

Com aconseguir que les cançons arribin al gran públic és la gran pregunta que tot músic i autor s’ha fet milers de vegades, especialment en el moment de planificar un llançament discogràfic. L’objectiu de tot autor és que la seva obra pugui tenir recorregut i, per això, un bon pla de comunicació i una estratègia de màrqueting adequada són claus.

En una sessió en format conversa oberta, les tres ponents oferiran una visió àmplia de com treballar la comunicació des de múltiples àmbits i com extreure el màxim rendiment de les diferents eines disponibles. El debat abordarà la relació amb els mitjans tradicionals (premsa, ràdio i televisió), com fer una gestió eficaç de les xarxes socials, com treballar el màrqueting digital, com gestionar les diverses eines digitals disponibles i, sobretot, com planificar i estructurar un pla de comunicació per aconseguir la màxima difusió d’un llançament discogràfic.

El programa formatiu Soc Autor que organitza la Fundació SGAE, a través del Consell Territorial de la SGAE a Catalunya, compta amb el suport de La Tornada, les Cases de la Música i, en aquesta ocasió, també de la Casa de la Música de Reus. Soc Autor és un cicle itinerant de sessions formatives que vol ser una eina per als músics  emergents i posa en primera línia la feina de l’autor per oferir-li assessorament i afavorir un intercanvi d’experiències a través del treball en  xarxa. Soc Autor promou el fet autoral, reconèixer la tasca d’aquest col·lectiu creador i l’enriqueix en coneixements.
Comments are closed.

Back to Top ↑