Notícies Foto: Manolo MirallesFoto: Manolo Miralles

Concert d’homenatge a Manolo Miralles

3 març, 2024

Serà el divendres, dia 22, al Gran Teatre de Xàtiva.

El 29 de juliol del 2023, ens va deixar Manolo Miralles, un mestre referent de la música d’arrel, un fill de la prolífica ciutat de Xàtiva.

Des dels anys 70 del segle passat quan, de ben jove, comença la seva trajectòria artística, primer en solitari i després, durant dècades, amb el grup Al Tall, Manolo Miralles va estar en la primera línia de la producció, la difusió i la defensa de la música en valencià. Per això, el seu treball ha estat referent de qualitat per a generacions d’artistes. A més, durant 18 anys va ser president del Col·lectiu Ovidi Montllor de Músiques del País Valencià, el COM, on també hi va posar tota la seva energia, temps i disposició al treball.

Quan Al Tall va decidir retirar-se dels escenaris, Manolo es va implicar amb una colla de gent jove per alçar un nou projecte, Musicants, amb els quals encara va tenir temps i ganes per a llançar dos treballs, que podríem anomenar les darreres peces del seu formidable llegat, juntament amb tota la immensa obra d’Al Tall.

L’acte d’homentage a la seva figura ha estat organitzat per l’Ajuntament de Xàtiva i coordinat pel COM, comptarà amb actuacions d’Al Tall, Musicants, Va de Dones, Pau Blanco, Bertomeu, Carraixet, el Cor de Bonrepòs i Mirambell, Owix, Rafa Xambó i la Fusteria, Pau Alabajos i Tomàs de los Santos, Feliu Ventura, Miquel Gil i Pep Botifarra.
Comments are closed.

Back to Top ↑